Participació del Lluís de Requesens al concurs Jóvenes talentos de relato corto

Milers d’alumnes de 2n ESO de tota Espanya van participar els dies 24 i 25 de març al 57è concurs Jóvenes talentos de relato corto, organitzat per la Coca Cola. Com a representants del nostre institut van anar les nostres alumnes i companyes:

1 Iris Lázaro Caret 2ESO A
2 Arwen Morán Sánchez 2ESOA
3 Júlia Dalfó Pagès 2 ESOC
4 Ruth Pallarès Montero 2 ESO C
5 Alicia Muñoz Vegas 2 ESO D
6 Laura Esteban Romero 2ESOE
7 Marina Medina Espinar 2ESO E

L’estímul que els van oferir per deixar volar la seva imaginació durant dues hores i posar en pràctica les seves tècniques d’escriptura va ser una caixa dissenyada per a l’ocasió. A l’interior, hi havia gespa artificial -molt agradable al tacte- i a l’exterior apareixia escrita la frase: Era su oportunidad para descubrirlo.

Cadascuna va crear una història que ara entrarà en un procés de selecció que acabarà en premis de diferents categories. De cada província seran escollits 3 relats; de cada autonomia, 17; i d’entre totes les autonomies seran seleccionats els millors 3 relats.

Les nostres representants van acabar satisfetes i contentes amb l’experiència. Els desitgem que els seus relats formin part del grup dels premiats i esperem que per Sant Jordi puguem gaudir de la lectura d’algun relat de les nostres joves escriptores!