La Mireia ens recomana… Atrapa la luna

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788415532651&idsource=3001&li=1
La nostra recomanadora estrella, la Mireia S., no ha parat de recomanar-nos llibres. Però fins ara no havíem trobat el moment de posar-nos al dia amb les Recomanacions del curs passat. Us vam prometre que les publicariem, fos quan fos, i aquí les teniu.
En aquest cas, també es tracta d’una proposta pròpia. I val a dir que, d’entrada, ens ha resultat molt convincent. Es titula Atrapa la luna i és de la coneguda autora de novel·les romàntiques per a adolescents (o no tant) Sarah Dessen
El llibre explica la història d’una noia que passa les vacances a casa la tieta, a Colby, Carolina del Sud. La protagonista de la història havia sigut una noia molt grassa, però va aprimar molt i s’ha tornat molt esportista i té molt bon físic, però tot i així és molt introvertida. Ella es pensa que passarà un estiu molt avorrit, però tot canviarà quan conegui a la Morgan, la Isabel i en Norman.
El llibre m’ha volat. és el primer llibre que llegeixo d’aquesta autora, i m’ha agradat la manera en que s’expresa, ja que la seva lectura és molt fàcil i entretinguda.
La història m’ha captivat, parla de la superació personal i  de l’autoconfiança, de com una persona tòxica pot arribar a afectar la teva vida i del que tu pots fer per superar-ho.
Si en voleu fer un tastet, cliqueu sobre el títol i podreu llegir les primeres pàgines. També el podeu trobar a les Biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona (cliqueu sobre l’enllaç i us apareixerà el llistat de les que el tenen). 
I ja sabeu, gaudiu la lectura… I compartiu-la!

Source: La biblioteca recomana