L’Iris ens recomana… La clave secreta del universo

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788484417903&idsource=3001&li=1
Avui us portem una novel·la de divulgació científica de la mà de l’Iris L. En la seva 8ª recomanació ha volgut compartir aquesta història de ficció, protagonitzada per un infant àvid d’ordinadors i un veí científic amb una filla un tant repel·lent.
Si en voleu llegir un tastet, cliqueu sobre la imatge i se us obrirà un fragment de l’e-book. A la nostra Biblioteca, encara no el tenim, però sí que el trobareu a les Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
“TÍTOL: La Clave Secreta del Universo

TÍTOL ORIGINAL: George’s Secret Key to the Universe

AUTORS: Lucy i Stephen Hawking

EDITORIAL: Debolsillo

ANY D’EDICIÓ: 2012 (quarta edició)

RESUM:

En George Greenby se sent incomprès pels seus pares. Ell desitja tenir un ordinador a casa, però els seus pares, ecologistes fins al moll de l’os, no volen ni sentir-ne parlar. Però aquesta situació, que ha perdurat durant tants anys, canvia de sobte, al arribar un nou veí al barri: l’Eric. El nouvingut és un astrònom, però no un de qualsevol, sinó el propietari de l’ordinador més potent del món: en Cosmos. L’aparell té una alta intel·ligència artificial, capaç de dur a terme càlculs impossibles per a la humanitat, obrir portals a l’Univers i expressar emocions. En George, d’amagat, coneixerà els secrets de l’Univers amb l’Eric i la seva filla, l’Annie. Però no tot seran alegries: una ombra no tardarà en discernir-se sobre els protagonistes, amb l’objectiu d’utilitzar en Cosmos per a fins no gaire legals… A La Clave Secreta del Universo, Lucy i Stephen Hawking combinen relat i explicacions científiques, fent aquest llibre encara més interessant.”
Esperem que us desperti la curiositat. I ja sabeu, gaudiu la lectura… I compartiu-la!

Source: La biblioteca recomana