Us proposem una Activitat per la Fira de la Candelera !!!

L’Institut Lluís de Requesens ha preparat una activitat per la Fira de la Candelera: tal com fan artistes i esportistes d’arreu del món, us proposem dibuixar a través del gps del telèfon mòbil el recorregut que fem per la Fira. Només caldrà activar una de les aplicacions esportives disponibles (endomondo, strava, etc.) i iniciar el recorregut, que podeu planificar prèviament per realitzar un dibuix a gran escala.

Si en finalitzar el recorregut féu una captura de pantalla i l’envieu a candelera@institutrequesens.net abans del 9 de febrer, podreu guanyar un val de descompte per material escolar! .

El fulletó informatiu d´aquesta activitat ha estat dissenyat per dos alumnes de Segon de la Eso i el repartirem durant la Fira .

Som-hi nois/noies,  participem  !!!