Xerrada sobre Sociologia

Els alumnes de 4rt de la Eso han gaudit d´una Conferència-Xerrada a càrrec d´un alumne del Grau de  Sociologia de la Universitat de Barcellona, en Marc Adell.

La iniciativa estava programada pel Departament de Filosofia amb l´objectiu de donar a conèixer què és la Sociologia, quina relació té amb altres disciplines i quin impacte té aquesta ciència en les nostres estructures socials .

La conferència va tenir una dinàmica molt activa per motivar la participació dels alumnes i a la part final molts nois i noies van realitzar reflexions molt interessants sobre temes tant diversos com els mitjans de comunicació, les manipulacions socials, el masclisme, les desigualtats salarials o la convivència social.

Sense dubte ha sigut una iniciativa molt satisfactòria per poder tractar, parlar i debatre sobre temes actuals que a nivell social  preocupen als joves del nostre institut.

Aprofitem per agrair al Marc la seva col-laboració amb el Departament de Filosofia, i pel bon ambient que va generar a la conferència.