8M Dia de la Dona

Aquest 8 de març ha estat una jornada molt especial, per diversos motius.
En primer lloc, aquest any ens hem embrancat en un nou projecte.Ens vam presentar a la Biblio(r)evolució. I tot i que el nostre centre no ha estat uns dels 30 centres seleccionats per rebre acompanayament en el procés de co-creació de nous usos per a la Biblioteca Escolar, nosaltres seguim amb la nostra dèria.
I en què consisteix? Ens hem proposat que la tria del fons de la Biblioteca es faci des d’una mirada coeducativa i inclusiva. Encara ens queda molt per fer, però no hem volgut desaprofitar aquesta oportunitat per presentar-vos el que ja hem fet fins ara. 
Per això hem elaborat una Guia de lectura titulada 8 de Març. Allà hi trobareu una sèrie de llibres relacionats amb el tema. Veureu que es pot abordar des de moltes perspectives i hem procurat incloure una mirada àmplia: hi trobareu llibres sobre feminisme, escrits per dones, amb protagonistes femenines empoderades… Volem col·laborar a reconstruir imaginaris i identitats oferint-vos alternatives als estereotips de gènere.
A més, aquest any les reivindicacions han pres noves formes, com per exemple la Vaga Feminista. Cada població va organitzar les seves pròpies activitats descentralitzades. I a la nostra vila també vam gaudir d’una bona pila d’actes. 
Esperem que us animeu amb alguna d’aquestes lectures que hem triat per a vosaltres!

Source: La biblioteca recomana