Visitem el Saló de l´Ensenyament

Aquests dies es celebra a Barcelona el Saló de l´Ensenyament i els alumnes de Quart han assistit per informar-se de manera actualitzada sobre l´oferta d’estudis de batxillerat, formació professional i idiomes, estudis universitaris, i d´altres estudis superiors.

D´una banda, ahir van assistir únicament els alumnes adherits al Programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives), per tal de posar en pràctica els coneixements adquirits en aquesta formació professional ocupacional.

I d´altra banda, aquest matí, tot l´alumnat de Quart està assistint a les jornades informatives i d´orientació educatives de cara a poder fer una tria adequada un cop finalitzi aquest últim curs d´etapa d´estudis obligatoris.

Visita d´avui divendres 16 de Març amb els tres grups de Quart de la ESO:

Visita d´ahir dijous 15 de Març amb els alumnes adherits al programa SEFED: