Premi Sambori Òmnium 2018

El passat divendres 16 de març es va celebrar el lliurament del Premi Sambori Òmnium 2018 de relat juvenil de la demarcació L’Hospitalet-Baix Llobregat .
El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació i la creativitat literària.
En el certamen d´aquest any van participar-hi els alumnes d’ESO del nostre centre i un dels premis de la jornada va ser per la nostra alumna de 3r, Jana Felip, amb el conte titulat: El gran mag Eustache i la petita Marielou.
 
Enhorabona a tots els participants i especialment a la Jana pel magnífic treball que ha realitzat !!!