S´acosta la Festa de Sant Jordi !!!

Per celebrar la festivitat de Sant Jordi, l´Institut ha dissenyat un concurs on els alumnes poden participar de manera individual o col-lectiva presentant els seus treballs amb una temàtica específica sobre Sant Jordi . Els treballs poden concursar en les seccions de poesia, narració, còmic, dibuix, fotografia, música i opinió .El proper dilluns 23 d´Abril coneixerem els guanyadors de totes les modalitats i els premis corresponents de cada categoria.

De moment us avancem que ja tenim el guanyador del cartell d´aquest any que correspon a un alumne de Quart de la Eso (M.M.), i el segon i tercer classificat es donarà a conèixer, al igual que la resta de premis, el proper dilluns.

Tots els dibuixos participants estan exposats al vestíbul d´entrada del centre. Aprofitem per donar l´enhorabona als participants en la modalitat de dibuix per la seva creativitat i qualitat artística.

Molta sort a tots els participants de les diferents modalitats !!!!

 

Primer classificat en el concurs de Dibuix.
Vestíbul amb els cartells dels participants en la modalitat de Dibuix.