Fundació Guttmann i superació personal

Els nostres alumnes de Quart de la ESO van rebre ahir la visita d´en Mario Ribera, un dels monitors de l´Institut Guttmann, per presentar i conscienciar als alumnes de la campanya”Game over”.

La fundació Guttmann és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul-lar.

En concret ,”Game over”és un programa de prevenció d’accidents de trànsit que té com a objectiu sensibilitzar els joves amb la finalitat que desenvolupin comportaments responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.

L´Institut Guttmann ha posat en marxa aquesta campanya de sensibilització dirigida a joves d’entre 15 i 18 anys, basant-se en el testimoni i experiència de persones que han patit en primera persona un accident de trànsit amb greus seqüeles .

Volem aprofitar per agrair a en Mario la seva visita d´ahir , especialment pels consells i valors que va intentar transmetre a l´alumnat, com són la superació personal ,l´autoconfiança i l´actitud positiva davant les dificultats.