Festa de la Ciència a la UB

Els nois i noies de l´optativa de Biologia de Quart de la ESO han assistit a la Festa de la Ciència organitzada per la UB.

Al llarg del matí, la seu central de la Universitat s´ha omplert de tota mena d’activitats pràctiques i de caràcter científic, com ara demostracions d’investigadors, tallers, jocs…

L’objectiu de la festa era fer accessible a tots els públics, d’una manera lúdica i innovadora, la recerca que es duu a terme a la Universitat de Barcelona, i alhora reivindicar el paper rellevant de la ciència en tots els àmbits de la vida. Les activitats i els tallers programats pretenen fomentar la descoberta de la ciència que ens envolta i estimular la capacitat dels participants d’adoptar una actitud reflexiva i científica davant de qualsevol situació.

Us deixem amb algunes fotografies dels alumnes gaudint de les activitats.