Coneixem més sobre la batalla de l´Ebre

Fa uns dies els alumnes de Quart d’ESO van visitar el Centre d’Interpretació “115 dies” (Corbera d’Ebre) per veure l’exposició permanent sobre els espais de la Batalla de l’Ebre i els 115 dies de combats, compresos entre el 25 de juliol i el 16 de novembre del 1938, durant la guerra Guerra Civil espanyola. 
Després van fer una passejada pel Poble Vell de Corbera d’Ebre, un dels pobles més danyats i afectats per la Guerra Civil i, en concret, per la Batalla de l’Ebre.
La sortida va finalitzar visitatnt el refugi antiaeri de la Font Gran a Benissanet, construït entre els mesos d’agost i octubre de 1938 i que va servir per a protegir la població dels bombardejos de l’aviació.”
Els alumnes van gaudir molt de l´experiència i la van valorar de manera molt positiva.