Hormonautas

Aquest curs estem de sort, literàriament parlant… En un altre post us parlarem de La séptima vida de Kaspar Schwarz, novel·la escrita per un prometedor futur professor de llengua i literatura castellana: Carles Pradas. Però ell no ha estat l’únic mestre de ploma fàcil que ens ha acompanyat aquest curs. 
Al més pur estil de la Sònia Fernández Vidal, on la ciència i la literatura s’entrelliguen de tal manera que no se sap on acaba l’una i comença l’altra, la Paz Montserrat Revillo ens parla d’hormones i de les persones que les produeixen a Hormonautas. El nostre relat prefereit: “La Via Láctea”. Tot i que ens ha fet molta il·lusió que un d’ells es titulés “Dos bibliotecarias” i que la història es desenvolupés en una Biblioteca.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=17662385
Ens encanta aquest perfil de persona lletraferida i amb inquietdus científiques que trenca l’estereotip que l’animació a la lectura és només cosa de mestres de llengua i literatura. Si voleu conèixer un tastet del que fa amb el seu alumnat, no us perdeu el post sobre el Monogràfic de divulgació científica.
I si us heu quedat amb ganes de més, us recomanem que feu una passejada pel seu blog personal. A nosaltres ens ha conmogut la història de la “Piedad”…
I ja sabeu, gaudiu la lectura… I compartiu-la!

Source: La biblioteca recomana