Taller de Reanimació Cardiopulmonar

Fa uns dies els alumnes de Batxillerat van rebre un taller per part de metges del Cap de Molins de Rei. La formació es va realitzar al gimnàs de l´institut i formava part de les activitats programades a  la Setmana del Cor.

Els professionals mèdics van ensenyar als alumnes trets bàsics sobre com fer una reanimació cardiopulmonar (RCP), com fer servir correctament un DEA ( desfibril·lador portàtil ) i sobre com fer la maniobra de Heimlich, per treure un cos estrany de les vies respiratòries. A més els hi van proporcionar unes pautes sobre com reaccionar correctament davant una situació de risc i evitar així caure en pànic i poder actuar fredament .

Els alumnes van estar molt atents a les instruccions dels metges i van valorar la formació de manera molt positiva.