Dotzena Mostra de Fotofilosofia 2018

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2018 el festival  Barcelona Pensa  ha tornat a convocar la Mostra de Fotofilosofia.

L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat . La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

Un any més , els alumnes de quart de la ESO i Primer i Segon de Batxillerat del nostre institut han concursat en la Mostra , i des d´aquí volem aprofitar per felicitar-los per la participació i la bona feina, especialment a les fotofilosofies escollides per representar el nostre centre a l´acte final que es celebrarà el proper 14 de Novembre a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, on es produirà el lliurament de guardons entre altres activitats.

Podeu veure totes les fotofilosofies que han concursat del nostre institut aquí:

4RT ESO  http://filoesolluisderequesens.blogspot.com/2018/   

BATXILLERAT http://filolluisderequesens.blogspot.com/2018/

Les seleccionades del nostre institut han estat les següents:
 
Som qui creiem que som o som un reflex de qui volem ser?
Joana S. (1er. Batx.)
 
Vivim lligats a ser lliures?
Janna F. (4rt. ESO)
 
I si la vida és un somni i la mort ens desperta?
Júlia D. (4rt. ESO)
 
ENHORABONA A TOTS I TOTES I QUE EL PENSAMENT NO DESCANSI MAI !!!