Exposició Jaume Plensa

Els nostres alumnes de Visual i Plàstica estan potenciant tota la seva creativitat mitjançant un projecte d’ intercanvi artístic amb Chicago anomenat “Creative Art Interchange”.

Els nois i noies han creat una exposició- que a hores d’ara decora el vestíbul de l’institut- que tracta sobre l’escultor Jaume Plensa .

Prèviament els alumnes havien visitat l’exposició d’aquest escultor al MACBA , i ara havien de triar una de les peces i reinterpretar-les de manera subjectiva i creativa.

Aquests treballs s’enviaran a Chicago perquè puguin ser exposats a l’escola nord-americana i nosaltres rebrem en unes setmanes les obres dels seus alumnes.

El projecte forma part d’un grup de treball de l’ICE de l’Universitat de Barcelona . A més, el dia 30 de març es realitzaran unes jornades al MACBA ( Jaume Plensa: artistes contemporanis com a referents en l’educació artística) en las que participarà el nostre centre i on s’explicarà en què consisteix el projecte en si.

Us deixem amb algunes fotografies que il-lustren la gran feina que han realitzat els nostres artistes de l’institut. Aprofitem també per donar l´enhorabona al Departament de Visual i Plàstica per aquesta fantàstica iniciativa.