Descobrim la cultura medieval a Montblanc i Poblet

El Departament de Ciències Socials va organitzar fa uns dies una sortida cultural medieval a Montblanc i el monestir de Poblet amb els alumnes de Segon de la ESO

Van recórrer els carres i la muralla del poble medieval de Montblanc i a continuació van visitar el monestir de Poblet. Els alumnes van estar molt atents a les explicacions sobre la història de la seva fundació, com vivien els monjos i com s’ organitzaven en l’època medieval . Van descobrir també que en l’actualitat aquest monestir continua actiu ja que a dia d ‘avui conviuen una comunitat de monjos.

Un altre objectiu de la sortida era poder gaudir  de l’art romànic i gòtic propi del monestir , ja que ha sigut un dels continguts treballats en aquest trimestre, d’aquesta manera els nois i noies han posat en pràctica els coneixements assolits durant aquests mesos.

Per finalitzar, els alumnes han realitzat un treball d’art fotogràfic que hem publicat a Instagram i que podeu veure a través del hashtag #insrequesenspoblet19.

Visiteu-lo i gaudiu de les fotografies dels nostres nois/es, no us ho podeu perdre !!.