Taller sobre Igualtat de Gènere

Els alumnes de 4t de la ESO han rebut una Formació-Taller sobre igualtat de gènere per tal de que prenguin consciència de la importància de viure en una societat en igualtat de condicions i oportunitats independentment del sexe biològic i sense les limitacions fonamentades pels rols de gènere tradicionals.

Una de les finalitats d’aquest taller va ser proporcionar eines i recursos als alumnes per distinguir i corregir les discriminacions i les relacions de poder i abús i alhora valorar les diferències entre els dos sexes com quelcom enriquidor.

Potenciar la igualtat de gènere és un dels objectius  pedagògics per aconseguir una bona formació personal i social dels nostres joves  i  ha de ser un propòsit que hem d’aconseguir entre tota la comunitat educativa .

Els alumnes van participar en aquest taller de manera activa i  molt positiva i van realitzar reflexions molt interessants sobre conceptes com el masclisme, el feminisme, el patriarcat , l’assetjament o l’escletxa salarial entre d’altres.