13è Concurs Premi Sambori Òmnium 2019

El Premi Sambori és l’únic premi de narrativa en Llengua catalana i Literatura dirigit als centres educatius dels Països Catalans.

Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

El nostre centre té un compromís ferm amb els seus alumnes en animar-los a la participació en concursos organitzats per entitats culturals i incentivar i motivar als joves talents a escriure i fomentar el gust literari i lingüístic a través de l’aprenentatge de l’expressió escrita.

El nostre alumne ÀLEX MÉNDEZ de 4t de la ESO va ser guardonat amb el Premi de Narrativa del SAMBORI 2019 pel seu relat “Records o Deliris”.

Moltes felicitats Àlex !! Continua treballant així !.