Recollida de Premis literaris de Relat Breu en llengua castellana i catalana

Aquest any s’ha celebrat la 59a i 42a Edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu de Catalunya en llengua castellana i catalana, respectivament.

Més de 4000 nois i noies han participat en aquesta darrera convocatòria dels quals 108 alumnes estaven convocats al Teatre La Gran Muralla a Port-Aventura com a finalistes per a rebre els seus premis.

Dos dels nostres alumnes de Segon de la ESO han estat guardonats amb diferents premis i els volem felicitar per l’excepcional feina que han realitzat.

Es tracta de l’ Oriol Pérez que ha aconseguit el Tercer Premi en la modalitat de llengua castellana, i l’Eulàlia Alcoverro que ha estat guardonada amb un dels Primers Premis en la modalitat de llengua catalana.

El proper 19 de juny es desvetllarà el/la finalista absolut del Primer Premi en Relat Breu de Llengua Catalana a Catalunya i guanyarà un viatge cultural i lúdic a Escòcia amb totes les despeses pagades .

Enhorabona a tots els nostres participants i especialment a l’Oriol i l’Eulàlia pels premis aconseguits.