Taller sobre l’ús prudent i moderat de les pantalles

Des del Plà d’Acció Tutorial de Segon de la ESO s’ha treballat amb els alumnes una activitat adreçada a incidir en les actituds que fem quan utilitzen el mòbil, les consoles, els xats o els jocs en xarxa entre d’altres.

Els objectius d’aquesta iniciativa són que els joves aprenguin a utilitzar aquestes eines de manera constructiva i conscienciar-los que l’increment en l’ús de les pantalles fomenten l’aïllament, el sedentarisme , la dependència i la manca de relacions cara a cara amb el seu entorn més proper.

Esperem que els nostres alumnes hagin pres bona nota de tots els consells i que aquests els permeti fer un ús adequat de les noves tecnologies .

( L’activitat ens arriba a través del Punt Jove de Molins de Rei i la du a terme l’entitat EdPAC (Educació per l’acció crítica).