Acte de reconeixement de l’excel-lència educativa

L’Ajuntament de Molins de Rei va celebrar fa uns dies l’Acte de Reconeixement de l’Excel-lència Educativa .

Aquest acte té com a objectiu reconèixer l’esforç dels joves i valorar-los la seva trajectòria escolar amb el propòsit de motivar-los a prosseguir els seus estudis i conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.

Concretament aquest reconeixement d’excel-lència educativa es va realitzar als alumnes que havien aconseguit una mitjana de Batxillerat superior al 9, alumnes del nostre institut com la Lourdes Pérez, el Gerard Sanllehí, la Irene Lozano, l’Adrià Blanco i l’Ana Delgado van ser guardonats per la seva excel-lent trajectòria durant tot el Batxillerat.

L’acte va consistir en visitar una empresa local i el lliurament d’un diploma per part de l’alcalde com a reconeixement al seu esforç i treball.

Enhorabona a tots els alumnes premiats !!!.

t