Acte de Graduació 4rt ESO

Els alumnes de 4t d’ESO han finalitzat una etapa educativa molt important i se’ns han fet grans !!!.

Malgrat que molts continuaran l’any vinent amb nosaltres cursant el Batxillerat, uns altres nois i noies marxaran per continuar els seus estudis en itineraris diferents, així doncs era el moment de commemorar amb un acte aquest assoliment de l’educació obligatòria .

Els nostres alumnes, famílies i professors, van gaudir d’una festa que va comptar amb diferents parlaments per part dels alumnes agraïnt la tasca docent i rememorant i fent una valoració de tot el que han après durant aquests quatre anys de la ESO.

Sense dubte va ser un acte molt emotiu ple de moments de records i vivències per celebrar aquest final d’etapa.

Aprofitem per enviar-vos els millors desitjos en aquesta nova etapa que començareu a partir d’ara !!.

A continuació trobareu un recull de fotos que ens va deixar l’acte de graduació.

4a
4b
4c
4d
4e
Discurs Direcció
Presentadors de l’acte
Discurs alumnes