La Júlia ens recomana… Esencial

Per fi hem trobat un foradet en la nostra apretadíssima agenda de tasques pendents per publicar una de les vostres Recomanacions. És per això que li volem agrair a la Júlia S. la paciència que ha tingut tot esperant que li publiquéssim la seva.
Fins i tot ha tingut l’oportunitat de fer-ho també de viva veu de tant que s’ha esperat! Ja que a l’Hora de lectura de 2n d’ESO-F dediquen cada dia uns minuts a fer Recomanacions entre iguals. Així treballen la Competència oral alhora que desperten l’interès per descobrir què estan llegint els seus companys i companyes. 

Doncs això, que la Júlia ens recomana (entre molts altres títols els quals esperem podem poder publicar ben aviat) Esencial. Es tracta d’una novel·la gràfica escrita per Javier Ruescas i il·lustrada per Andrea Compton i Lola Rodríguez. Això és el que li ha semblat:
“Aquest còmic d’adolescents va de 3 noies, la Julia, la Liv i la Maggie, que es presenten a un concurs. 
Aquestes noies, es coneixen en una festa de piscina, on tothom parla sobre el concurs de Esencial on nois i noies són triats per a canviar la seva imatge i convertir-se en influencers.
Les 3 noies (i més persones) són triades per a participar a Esencial. El camí que tenen és dur i hi ha algú que no acaba d’encaixar.”
 
De moment, no forma part del fons de la Biblioteca. Però ja sabeu que l’estem renovant, així que si us agradaria llegir-la, no dubteu a fer-nos-ho saber! Apunteu-lo al llistat de recollida de propostes que tenim penjat al suro de la Biblioteca.
 
I ja sabeu, gaudiu la lectura… I compartiu-la!

Source: La biblioteca recomana