Treballem a la tutoria “Ments brillants”

Els nois i noies de 4rt de la ESO han realitzat una sortida al CineBaix de Sant Feliu per visualitzar el film “Ments brillants” .

Aquesta activitat està inclosa en el Pla d’Acció Tutorial per poder treballar a l’aula de tutoria temes com la competitivitat que existeix socialment, l’exigència de donar el millor de nosaltres mateixos i la importància de la constància en els estudis per assegurar-nos un bon futur professional.

La pel-lícula tracta sobre el món terriblement competitiu que viuen els estudiants a les proves d’accés a Medicina i la dificultat que els hi comporta. El film també pretén explicar la importància del treball i l’esforç personal i la recompensa final a l’hora d’aconseguir els objectius futurs que ens proposem .

Segurament aquest film ha ajudat als nostres alumnes a prendre consciència de la importància dels hàbits i la constància per enfrontar-se de manera positiva i amb bons resultats als estudis.