Tretzena Mostra de Fotofilosofia 2019

Un any més, els nostres alumnes que cursen l’assignatura de Filosofia, han participat en la Mostra de Fotofilosofia, aquest any en la seva tretzena edició. Aquest certamen es realitza de manera anual per tal de celebrar la  Jornada Mundial de la Filosofia .

L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i preservant formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels centres. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

Volem aprofitar per felicitar a totes i tots els alumnes per la seva participació i la bona feina que han realitzat !.

Les fotofilosofies seleccionades aquest any han estat les següents:

Per què ens costa tant acceptar-nos a nosaltres mateixos?

El patiment és implícit al fet de ser humà?

Som tot el que hem viscut, o tot el que volem ser?

Podeu consultar totes les Fotofilosofies dels nostres alumnes participants en els següents blocs:

http://filoesolluisderequesens.blogspot.com/

http://filolluisderequesens.blogspot.com/