PROJECTE Què ens amaga la moda?

Com ja sabeu, el nostre institut va apostar fa un parell de cursos per innovar a nivell metodològic i pedagògic treballant per projectes algunes optatives a Primer de la ESO.

Aquest any escolar hem consolidat aquesta aposta innovadora i competencial treballant també per projectes a Segon de la ESO.

Avui us presentem “Què ens amaga la moda?” , un projecte en el que els alumnes descobreixen tot el que envolta aquest món de tendències, consumisme, publicitat, models, marques, marketing, logos, productes….., però molt sovint també un món de precàries condicions de treball , d’explotació laboral i infantil, de masclisme i d’ estereotips de bellesa que ens fan ser esclaus de certs cànons .

El principal objectiu és crear entre els nostres alumnes una consciència personal i un criteri propi que els ajudi a reflexionar sobre com poden adquirir un consum crític i responsable .

La part final del projecte és l’elaboració de la seva pròpia col-lecció o marca de roba tenint en compte tota la informació que han recollit durant el trimestre.

Us deixem amb algunes fotografies que il-llustren aquest moment de creativitat i imaginació .

bdr
bty