Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

A l’institut hem celebrat el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència i els alumnes de Tercer de la ESO han preparat una exposició amb pòsters de dones que han estudiat o treballen dins del món científic, per reivindicar les encara visibles desigualtats entre home i dona en aquest sector.

L’11 de febrer va ser proclamat l’any 2015 per l’Assemblea General de les Nacions Unides com el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència . Aquesta iniciativa intenta promoure la participació plena i en condicions d’igualtat de les dones i les nenes en l’educació, la capacitació, l’ocupació i els processos d’adopció de decisions en la ciència, i eliminar tota mena de discriminació en les esferes de l’educació i l’ocupació per tal de fomentar una major participació de les dones i les nenes i reconèixer-ne els seus èxits. 

Us deixem amb una fotografia de l’exposició realitzada pels nostres alumnes.