Rebem la visita de l’Institut Guttmann

Un any més hem rebut la visita dels professionals de l’ Institut Guttmann que han realitzat una xerrada als nostres alumnes de Quart de la ESO amb el principal objectiu de conscienciar dels riscos i perills d’ una mala decisió o una distracció a la carretera i les negatives i tràgiques conseqüències que es poden derivar d’aquesta acció.

L’Institut Guttmann és un hospital especialitzat en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones (adults, joves i nens) amb lesió medul·lar o dany cerebral .

En la xerrada vam tenir l’oportunitat de conèixer diferents casos de joves que han patit una lesió medul·lar greu a causa d’un accident de trànsit per diferents motius: alcohol i drogues, distraccions, l’ús del mòbil, cansament , cinturó de seguretat, l’ús del casc, etc…., i concretament l’experiència viscuda pels ponents que realitzen la xerrada detallant com els va canviar la vida aquell accident.

Els alumnes van valorar aquesta xerrada de manera molt positiva ja que d’una banda els ajuda a prendre consciència de les conseqüències que poden tenir les nostres irresponsabilitats i alhora van reconèixer la importància de tenir una actitud de superació per vèncer els possibles obstacles que ens podem trobar a la vida.

Aprofitem per agrair un cop més l’amabilitat i la humanitat dels ponents de l’ Institut Guttmann i la seva labor de consciència cap als més joves.