Recursos per al confinament 4

I ja fa un mes que estem així, en confinament. Però nosaltres no hem perdut les ganes de seguir compartint idees que us ajudin a passar millor aquests dies a casa. Recordeu que podeu fer comentaris a les entrades i explicar-nos si heu picat i us heu endinsat en alguna de les nostres propostes. 
Per començar, us volem parlar del recull d’activitats que diferents entitats  molinenques han engegat per facilitar que ens mantinguem en forma i que ens han preparat des del Viu Molins de Rei.
En l’anterior post us parlàvem de les pel·lícules que podeu trobar a l’eBiblio, entre moltes altres coses. Avui n’hem seleccionat una, basada en la sèrie de manga A Silent Voice. Estàvem guardant el secret, però trenquem el silenci per anunciar-vos que hem triat el primer volum de la sèrie per a la propera comanda que puguem realitzar (quan acabi el confinament).
S’hi tracta el tema de l’assetjament escolar i la discapacitat. Amb el tret distintiu que es pren el punt de vista de l’assetjador.

Ens ha fet pensar en altres llibres que tenim a la biblioteca i que també tenen relació amb el tema: Per 13 raons, que va inspirar la sèrie de Netflix; Bajo el paraguas azul; A Monster calls o Al otro lado de la pantalla.
I en el nostre recull de recursos digitals no hi podia faltar, evidentment, un llibre! Gràcies a aquest post del Julián Marquina, hem descobert Pintar-pintar, una fantàstica editorial que publica sobretot àlbum il·lustrat. Donen una presència destacada a la cultura i la llengua asturiana i del nord de la península i també s’han sumat a la iniciativa de publicar títols digitals en obert. Tot i que la major part dels àlbums són per a públic infantil, hem trobat un títol que creiem que us agradarà.

http://www.digital.pintar-pintar.com/books/wyvw/#p=1

Es titula Una mitología. Seres y mitos del norte. Escrit per Aurelio González Ovies i il·lustrat per Toño Velasco, ens ha enamorat. Una oportunitat per conèixer altres cultures, tan properes, amb personatges descrits en vers. Una autèntica delícia!

I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament… I compartiu-la!

Source: La biblioteca recomana