#SantJordiConfinat #AmbUnLlibreALaMà

Ja sabeu que, cada any,organitzem una pila d’activitats per Sant Jordi. Però demà no podrem fer res de tot això.


El cas és que, no ens podem ni imaginar no celebrar aquesta diada tan especial. Així que hem readaptat una activitat que funcionava molt bé: Amb un llibre a la mà.  Dedicàvem una jornada a passejar-nos pel centre amb un llibre que haguéssim triat prèviament i, durant una estona de cada classe, en compartíem un fragment.


Heus aquí la nostra proposta per a aquest #SantJordiConfinat:

 1. Trieu un llibre.
 2. Seleccioneu un fragment del llibre que us hagi cridat l’atenció  (perquè us ha agradat, perquè creieu que és apropiat per al moment que estem vivint… el que vulgueu).
 3. El compartiu:
  a) Feu una foto del llibre i del fragment seleccionat.
  b) Us feu una foto amb el llibre per casa (en pijama, al sofà…).
  c) Ens passeu el text escrit i ens dieu a quin llibre pertany i perquè l’heu triat 
  d) Us graveu en vídeo.

 4. Ens l’envieu a: bibliorequesens@hotmail.com.

Tota la comunitat educativa hi esteu convidada: alumnat, famílies, professorat… i totes les persones que fan que l’institut sigui el que és. Ho penjarem en aquest lloc web per tenir-ho present sempre que vulguem. Recollirem les vostres propostes durant tot el mes. També us convidem a difondre-les a les xarxes socials amb les etiquetes #AmbUnLlibreALaMà i #SantJordiConfinat.


Us animem a participar, aviam si entre totes podem aconseguir celebrar la gran festa literària que és Sant Jordi, tot i les circumstàncies.

Source: La biblioteca recomana