Col-laborem amb la Marató de TV3 2020

Un any més hem decidit col·laborar en la recollida de donatius per la Marató de TV3 2020, enguany dedicada a la COVID-19.

Creiem que és molt important que el nostre alumnat prengui consciència de la importància de ser solidari i de les dificultats i repercussions que han patit i estan patint altres persones i famílies en aquests moments tant difícils de pandèmia. Amb aquest objectiu, com a centre ens hem adherit a la campanya impulsada per TV3 per intentar recollir donatius de manera voluntària i contribuir a ajudar als que més ho necessiten.

Esperem que aquesta campanya serveixi per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19  i que apel·li a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

Aprofitem per agrair la col·laboració de tots vosaltres.