Concurs de relat breu Coca-cola

Divendres 5 març, a les 11h. de matí, en modalitat presencial i en línia, des de l’institut, començà el compte enrere de la 43a edició del Concurs de la Coca-cola de Relat Breu en llengua catalana.
Aquest any, com a conseqüència de les mesures de la Covid-19, el concurs literari ha aplegat 23 alumnes de 2n i 3r ESO de l’institut que han mostrat el teu talent i creativitat en l’escriptura.
L’estímul creatiu es desvetllà en el segon precís d’inici del Concurs, el personatge protagonista del Relat Col·lectiu premiat: “La meva iaia va néixer a la cuina d’una casa de pagès de la Garrotxa, on vivia
amb una tribu: pares, padrí, (…)”.


Els objectius principals que fomenta aquesta activitat són entre altres: la millora de l’expressió escrita a partir d’escrits inèdits d’escriptors novells, fomentar el gust literari i lingüístic a través de l’aprenentatge de l’expressió escrita i entusiasmar joves talents a escriure.

Desitgem que aquesta oportunitat desperti en els participants i companys una motivació que vagi més enllà de guanyar premi, el gust per l’escriptura i la bellesa a través de les seves paraules.

Aprofitem per desitjar molta sort als nostres futurs talents !!!