Servei Comunitari al Parc Natural de Collserola

Durant els últims dies abans de les vacances de Setmana Santa, els alumnes de 4t d’ESO han realitzat el Servei Comunitari. Aquest servei forma part del currículum de l’ESO i consisteix en col·laborar de manera pràctica amb alguna entitat social, mediambiental o cultural del municipi. Aquest curs la col·laboració ha estat amb el Parc Natural de Collserola .

Els alumnes van realitzar una recerca els dies previs a l’actuació pràctica que consistia en visitar el Parc Natural on tenien assignades diferents tasques com neteja de residus, mapatge de plantes invasores, arranjament de murs, restauració de camins etc.

Els nois i noies van gaudir molt d’aquesta experiència i es van conscienciar de la importància de cuidar de la natura i dels espais naturals per contribuir en el seu manteniment i així poder gaudir-los de manera responsable.

Us deixem amb algunes fotografies que il·lustren l’excel·lent feina que van realitzar. Enhorabona i gràcies per la vostra excepcional predisposició !.