Treball de síntesi i Treball de recerca

Aquests dies tenim molta feina a l’institut !!

Els alumnes de 1er, 2on i 3r estan realitzant el treball final de síntesi i l’alumnat de 4t el Projecte de Recerca , que està vinculat a les optatives que han realitzat durant aquest curs.

Aquests projectes es realitzen en grup i  estan constituït per un conjunt d’activitats de descoberta i recerca realitzades per l’alumnat entorn d’un tema escollit i delimitat, en part, per l’alumnat mateix i sota el guiatge del professorat.

Al llarg del projecte, s’ha de demostrar capacitat d’autonomia i iniciativa en l’organització del treball individual, i també de responsabilitat, cooperació i col·laboració en el desenvolupament del projecte en comú.

Per tal que veieu què bé ho estan fent us deixem amb algunes fotografies.